Minden egy európai kiruccanással kezdődött...

Tim Leatherman, a Leatherman multiszerszámok megalkotója 1970-ben, az oregoni műszaki egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát. A LEATHERMAN TOOL GROUP 1983-as megalapításáig különféle foglalkozásokat űzött, dolgozott helikopter szerelőként, sőt egy ideig angol tanárként is.

1975-ben Tim a feleségével európai vakációra utazott. Útközben persze, folyton elromlott valami. Hol a jobb időket látott Fiat-juk hagyta cserben őket, hol pedig a szálláson lévő vízvezeték adta meg magát... Tim - műszaki ember lévén - a nála lévő svájci bicskával mindig megpróbálta a szükséges javításokat elvégezni, de egy idő után rá kellett jönnie, hogy a svájci bicska önmagában nem elegendő a problémák orvoslásához, egy harapófogó is kellene.

Tim Leatherman és a folyton elromló Fiat
Tim Leatherman és a folyton elromló Fiat.
Az alábbi kisfilm mutatja be az első Leatherman multiszerzám megszületéséig vezető rögös utat.

Nem tudod, melyik szerszámot válaszd?

Az elmút 35 évben multiszerszám választékunk folyamatosan gyarapodott, mára már bőséges kínálat áll rendelkezésre. Ebből kifolyólag, ha most ismerkedsz a multiszerszámok világával, akkor elsőre nehéz lehet kiválasztani azt az egy (első) szerszámot, ami a legjobban kielégíti az igényeidet.

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és töltsd le az ideális multiszerszám kiválasztását elősegítő útmutatónkat!

eBook

©2024 Audaxtrade 2000 Kft. Minden jog fenntartva! Impresszum.