TREAD

Az elmúlt 30 évben a multiszerszám fogalom egybeforrt a Tim Leatherman által alkotott, fogóval szerelt bicska formájával. Léteztek ugyan ettől az elvtől kissé eltérő multiszerszámok is, de a köztudatban a Leatherman-féle koncepció rögzült.

Nem meglepő ezért, hogy a multiszerszámok új, teljesen más "működési elven" alapuló generációját is a Leatherman cégnek köszönhetjük.

A TREAD modellek az első multiszerszámok a világon, amelyek karkötőként viselhetőek. Nincs szükség övtokra, vagy zsebekre. Mindenhová magunkkal vihetjük őket anélkül, hogy útban lennének, amikor nincs rájuk szükség. Az már csak hab a tortán, hogy egy férfi karján még jól is mutatnak!

Nem tudod melyik szerszámot válaszd?

Iratkozz fel a hírlevelünkre,
és töltsd le az ideális multiszerszám kiválasztását elősegítő útmutatónkat!

TREAD, SZERSZÁMKÉSZLET A CSUKLÓDON!

A TREAD megszületését a DisneyWorld lelkes biztonsági őreinek köszönhetjük. Pár évvel ezelőtt Ben - aki akkoriban fejlesztőmérnőkként dolgozott a Leathermannél - gyermekeivel kereste fel a híres vidámparkot. A belépést megelőző biztonsági ellenőrzés során derült ki, hogy Bent nem fogják beengedni, amíg nem adja le a mindig nála lévő Leatherman multiszerszámját. Ekkor jutott eszébe egy karon viselhető, a szigorú biztonsági rendelkezéseknek is eleget tevő multiszerszám ötlete, így született a TREAD karkötő.

TREAD 29

TREAD LT 29

TREAD TEMPO 30

Figyelem!

Mint minden népszerű terméket, a TREAD-et is hamisítják már. Fontos, hogy csak hivatalos Leatherman forgalmazótól - például a webshopunkból - vásároljon, mert a hamisítványokra természetesen semminemű garancia nincs. Amennyiben a webshopunkban látható hivatalos áraknál sokkal olcsóbb ajánlatot talál, kezdjen gyanakodni, valószínűleg hamisítványról van szó!

Fontos tudni, hogy egy eredeti Leatherman szerszám megvásárlásával nemcsak magát a terméket, hanem egy 25 évig tartó garancia szolgáltatást is vásárol. Ez a hamisítványok esetében nincs benne az árban!