Hivatalos viszonteladók

A Leatherman szerszámok mára már egyre több helyen kaphatóak, és persze a népszerűség megnövekedésével együtt a hamisítványok száma is megnőtt. Kis túlzással elmondható, hogy szinte minden sarkon kínálnak már Leatherman szerszámot, de a szerszám - még ha eredeti is - csak egy része a "Leatherman csomagnak".

A "csomag" másik, nagyon is fontos része a 25 év cseregarancia! Ez az, ami miatt elsősorban érdemes Leatherman multiszerszámot vásárolni. Ez az, ami garantálja számodra, hogy a vásárlás dátumától számított 25 éven át, bármilyen problémába is futsz bele, kicseréljük a szerszámodat.

Az utóbbi időben a különféle aukciós és apróhirdetés oldalak (Vatera, E-bay, Jófogás stb.) mellett néhány nagyobb webshopoban is feltüntek az irreálisan alacsony árazású Leatherman szerszámok. Ezek a boltok/eladók legtöbb esetben semmiféle terméktámogatást nem nyújtanak, hamisított vagy szürke importból származó termékeket kínálnak, termékismeretük pedig szinte a nullával egyenlő.

A Leatherman garanciális feltételei szerint, a 25 év garancia csak a hivatalos forgalmazóknál (Magyarországon ez a hazai képviselet és annak viszonteladói) vásárolt termékekre vonatkozik. Az aukciós oldalakon jelenlevő eladók 99%-a nem tartozik a hivatalos forgalmazók közé, így a náluk vásárolt termékekre nem érvényes a 25 év garancia!

Külön felhívnánk a figyelmet a TREAD karkötők hamis változataira, a net tele van velük, megtévesztésig hasonlítanak az eredetire, de persze anyagminőségük köszönöviszonyban sincs az eredetivel. Jellemzően 15-30 eFt körüli áron kaphatóak. Ha nem csak egy dísz karkötőt szeretnél, akkor mindenképeen hivatalos Leatherman viszonteladótól vásárolj (pl. tőlünk), mert természetesen a hamisítványokra semmiféle garancia nincs.

Fontos még megjegyezni, hogy a garanciát csak az eredeti (első) vásárló tudja érvényesíteni, így használt termék vásárlása esetén szintén nem fogod tudni érvényesiteni a garanciát. Bővebben a 25 éves garancia feltételeiről itt olvashatsz.

hivatalos viszonteladó matrica

Hivatalos webshop lista

AudaxShopArzenál SzerszámBladeShopBiq OutdoorEverlightFérfiak JátékboltjaFreska ZoneGép DepóGIZMOshop.huGrubeHahn+KolbHidegfémLeatherman-webaruhazMountexMovie ShopMultinavigátorSSH ShopTacticalTheGiftTipp Áruház

Bolt kereső

Az alábbi űrlap segítségével megkeresheted a lakóhelyedhez legközelebb eső hivatalos magyarországi Leatherman forgalmazót.
Írd be a címed az alábbi mezőbe, és kattints a keresés gombra.

    Fontos: mielőtt elindulsz az adott boltba, érdemes előtte telefonon érdeklődni az aktuális készletről!